Over ons

Kom naar Transtune in Brabant!

Transtune is een jong en innovatief bedrijf in het Brabantse Deurne, vlakbij Eindhoven. De onderneming is opgericht door Harm van Bussel, een van de jongste automotive ondernemers in Nederland. Maar aan technische expertise is er geen gebrek! Harm groeide op tussen de auto's, sleutelde al vroeg aan transmissies en maakte dit in combinatie met zijn kennis van auto-elektronica een bloeiend bedrijf. 

Uw auto beter laten rijden, dat is de missie van Harm en zijn team. 


Automaat spoelen (flushen) en versnellingsbak revisie

Bij Transtune wordt u geholpen door een professioneel team van gekwalificeerde vakmensen. Samen hebben ze meer dan 30 jaar ervaring in de autotechniek, met name in motormanagementsystemen en het spoelen en reviseren van automatische versnellingsbakken. Dit doen wij voor voor elk type auto. Onze moderne werkplaats is uitgerust met hightech diagnoseapparatuur om storingen in motormanagement en versnellingsbakken te lokaliseren en te verhelpen. De focus is daarbij op Europese auto's met een voorliefde voor de Duitse merken. Maar ook wanneer u een Volvo, Ford, Peugeot, Citroen, Renault, Alfa Romeo of Fiat rijdt kunnen wij de automaat van uw auto flushen of volledig reviseren.   


Auto tuning voor iedereen in Nederland

Een andere tak van sport binnen Transtune is het tunen van auto's. Chiptuning kan bij alle Europese automerken, met uitzondering van de Franse merken. Voor ons als auto tuning bedrijf staat niet het realiseren van maximaal vermogen centraal, maar juist het verbeteren van het rijgedrag van de auto. Meer souplesse en een betere acceleratie verhogen de verkeersveiligheid in het verkeer is de overtuiging van Harm. “Dat doen wij met op maat gemaakte software, we programmeren alles zelf voor een optimale prestatie van de motor. Best uniek voor auto tuning in Nederland. We krijgen dan ook klanten vanuit het hele land en zelfs vanuit België, dus niet alleen de regio Eindhoven!”

Innovatief en vooruitstrevend

Service en kwaliteit lopen als een rode draad door het werk van Transtune vertelt Harm van Bussel “We zijn innovatief en vooruitstrevend. Lopen voorop als het gaat om technische ontwikkelingen in de autobranche. Daarnaast geloof ik in ouderwets contact met je klanten. Heeft je auto een probleem? Merk je dat hij niet lekker rijdt en komt je dealer er niet uit? Dan kan je bij ons altijd een afspraak maken voor een analyse. Het probleem kan in de elektronica zitten, maar je kan ook te maken hebben met koolstofafzetting op de inlaat, verouderde versnellingsbakolie of een kapotte automaatbak. Afhankelijk van het probleem zoeken we de beste oplossing. Soms is dat een update van de motorsoftware, soms walnutblasting, in het andere geval het roetfilter vervangen, het spoelen van de automatische transmissie of juist een complete revisie.”

Annemie

Annemie

Chauffeur

Esther

Esther

interieur verzorgster

Hans

Hans

Controller

Harm

Harm

Chiptune & transmissie specialist

Jos

Jos

Monteur

Luuk

Luuk

Werkplaats monteur

Simon

Simon

required

Vincent

Vincent

Verkoper

Wesley

Wesley

Social Media